ОУ Реджеб Кюпчю
Основно училище в с. Топчийско, обл. Бургас

Училището ни организира Дни на отворените врати

Училището ни организира Дни на отворените врати – събитие, при което входът бе свободен за всички желаещи да станат съпричастни към работата и постиженията на учениците и учителите от ОУ "Реджеб Кюпчю". Родителите посетиха уроци, проведени във всички класове.

Денят на отворените врати при ЦДО II гр. (втори и четвърти клас) се проведе на 08.11.22 г. /вторник/ Учениците под ръководството на г-жа Юнзиле Аптрахим показаха знанията и уменията си пред всички гости в часа по Самоподготовка.

Кадри от урока по БЕЛ, който беше проведен от г-жа Айтен Халил във втори клас. Родителите имаха възможност да се запознаят отблизо с дейността на учителите.

Кадри от урока по Човекът и природата, който беше проведен от г-н Хайри Халил в пети клас. Родителите имаха възможност да се запознаят отблизо с дейността на учителите.

Кадри от урока по БЕЛ, който се проведе в 4. клас с класен ръководител - г-жа Бинназ Шюкрю. Темата на урока е "Легенда за Кубрат".

Училището ни организира Дни на отворените врати - Изображение 1Училището ни организира Дни на отворените врати - Изображение 2Училището ни организира Дни на отворените врати - Изображение 3Училището ни организира Дни на отворените врати - Изображение 4Училището ни организира Дни на отворените врати - Изображение 5Училището ни организира Дни на отворените врати - Изображение 6Училището ни организира Дни на отворените врати - Изображение 7Училището ни организира Дни на отворените врати - Изображение 8