ОУ Реджеб Кюпчю
Основно училище в с. Топчийско, обл. Бургас

Празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско.

След месеци на усилен труд, упоритост, много прочетени и изписани страници, най-после дойде и време за забавление – Празника на буквите!
Под мотото „Ние вече сме грамотни“ премина празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско. Първокласниците заявиха уверено, че вече са грамотни и могат сами да четат и пишат. Цяла година те полагаха усилия да научат българската азбука. Водени от своите учители и подкрепяни от родителите, те овладяваха тайните на буквите и вече гордо могат да кажат „Всички букви знаем – можем да четем!”
Празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско. - Изображение 1Празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско. - Изображение 2Празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско. - Изображение 3Празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско. - Изображение 4Празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско. - Изображение 5Празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско. - Изображение 6Празника на буквите в 1-ви клас в ОУ „Реджеб Кюпчю" с. Топчийско. - Изображение 7